Se incarca..
Sifon pentru pardoseala pentru balcon sau terase

Sifon pentru pardoseala pentru balcon sau terase cu rezistenta la inghet.

  1. sifon pentru pardoseala pentru balcon sau terase cu rezistenta la inghet din PUR vertical DN 50. Flansa de prindere cu inaltime reglabila, gratar de admisie din otel inoxidabil. Sifon complet de evacuare pentru balcon vertical, integral din spuma rigida de poliuretan, fara CFC, izolat termic, cu diametru nominal DN 50. Cu gauri filetate pentru infiletarea suruburilor cu cap plat. Flasa libera din otel inoxidabil precum si inel de etansare din EPDM pentru o legatura permanenta stransa intre o membrana bituminoasa sau o alta membrana sintetica pentru acoperisuri si flansa fixa a corpului receptorului. Cu inaltime reglabila, gratar de admisie din otel inoxidabil cu posibilitatea de a influenta nivelul de drenaj. Picioare reglabile pentru aliniere usoara si sifon integrat din EPDM, rezistent la inghet.
  2. sifon cu rezistenta la inghet din PUR orizontal DN 40. Flansa de prindere cu inaltime reglabila, gratar de admisie din otel inoxidabil. Sifon complet de evacuare pentru balcon orizontal, integral din spuma rigida de poliuretan, fara CFC, izolat termic, cu diametru nominal DN 40. Cu gauri filetate pentru infiletarea suruburilor cu cap plat. Flasa libera din otel inoxidabil precum si inel de etansare din EPDM pentru o legatura permanenta stransa intre o membrana bituminoasa sau o alta membrana sintetica pentru acoperisuri si flansa fixa a corpului receptorului. Cu inaltime reglabila, gratar de admisie din otel inoxidabil cu posibilitatea de a influenta nivelul de drenaj. Picioare reglabile pentru aliniere usoara si sifon integrat din EPDM, rezistent la inghet.

Sporiti-va succesul cu produsele noastre inovatoare. Produsele sunt fabricate in Germania.

Guri de scurgere Grumbach, Receptoare pentru atic, Sifoane pluviale pentru balcoane si garaje, Guri de scurgere pentru acoperis terasa

Drenarea apelor pluviale acoperis terasa, Drenarea apelor pluviale balcoane, Drenarea apelor pluviale acoperis cu pietris, Drenarea apelor pluviale parcari, Drenarea apelor pluviale acoperisuri verzi, Drenarea apelor pluviale acoperisuri izolate, Drenarea apelor pluviale acoperisuri inversate, Drenarea apelor pluviale acoperisuri tip veranda.

PREZENTARE PRODUS DOCUMENTATIE TEHNICA LISTA PRETURI INSTRUCTIUNI DE MONTAJ

Scroll Up