Se incarca..

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a site-urilor din acest site presupune ca sunteti in totalitate de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale siteului.

Proprietar si administrator al acestui website este firma S.C. SIC TEHNICA DE FIXARE SRL avand urmatoarele date de identificare :
SC SIC TEHNICA DE FIXARE SRL
Nr.Reg.Com.: J40/6187/2004
C.I.S.T.V.A.: RO 16337844
Sediu social: Str Stânjeneilor Nr 2, Bl. 57 Bis, Ap.36, Sector 4, Bucuresti

SC SIC TEHNICA DE FIXARE SRL este si proprietarul domeniului fixari.ro.

Continutul tuturor paginilor siteului fixari.ro este proprietatea S.C. SIC TEHNICA DE FIXARE SRL sau este preluat de la furnizorii S.C. SIC TEHNICA DE FIXARE SRL cu acordul acestora.

Toate materialele (incluzand fara limitari articole, texte, imagini, banner-ele, logo-uri, design, etc) continute in acest site sunt protejate de legile copyright-ului si ale dreptului de autor. Ele nu pot fi reproduse, copiate distribuite, vandute, transmise sau publicate fara acordul scris al S.C. SIC TEHNICA DE FIXARE SRL. Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. Este interzisa modificarea oricarei informatii (atat text cat si foto sau video) continute in paginile site-ului. Materialele oferite spre descarcare (download) nu pot fi multiplicate si utilizate in scopuri comerciale (vanzare sau folosirea lor prin alte metode care ar aduce profituri banesti sau materiale) sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Aceste materiale sunt pur informative si sunt destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau solicitari de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la cornelia.bucuroiu@fixari.ro

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si Politica de confidentialitate a datelor si Politica de coockie

Scroll Up